Tapetul Nina Campbell, clasic cu accente de romantism

Când am văzut întâia oară acest tapet de la Nina Campbell, mi-am dat seama că desi este un tapet incărcat, motivele inspirate din natură, creează o senzație de liniște. Din acest motiv, el se potrivește într-o varietate spații, de la living si dormitor, până la camere de copii, holuri și băi.

finallyyyy  

Rafinamentul tapetelor Nina Campbell este ușor de remarcat prin eleganța expusă subtil prin grafică și cromatică, ambele selectate cu mult bun gust. Este un model care inspiră romantism și care ne conduce înpre o zonă de visare.

snip

Mai mult decat atat, acest design de tapet este disponibil și în variantă de textile, din care se pot tapița scaune, crea storuri sau perne decorative. Este un motiv în plus să alegi o  tematică pe care ți-ar plăcea să o vezi în mai multe zone din casa ta.

  flp

Scaunele tapițate împreună cu pernele decorative și drapajele, pot aduce o schimbare în decorul casei tale, care nu necesită înlocuirea mobilierului deja existent.

s2

Cu toate că acest lucru, nu este valabil pentru orice model de tapet, în cazul variantei Nina Campbell, culoarea nu schimbă decat ambianța, fără a ne duce într-o zonă mai puțin elegantă. Dimpotrivă, varianta în galben a acestui tapet, împreună cu un mobilier adecvat, creează o amosferă opulentă.

  finally  

Mai multe despre această colecție, puteți găsi aici   SIGLA IOANA MEZEI

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *