Saptamana de design de la Paris, Maison et Objet 2017

După cum stiți deja, în fiecare an obisnuiesc să particip la săptămana de design de la Paris în cadrul salonului Maison et Objet. La renumitul targ,  se adună anual o gamă variată de designeri din toată lumea, care iși expun ultimele colecții de mobilă, textile si multe alte lucruri care atrag atenția decoratorilor de interioare.

blog

Am urmărit cu mult interes colecțiile celor de la Brabbu care au implementat bine cunoscuta masă KOI  în două proiecte de design interior contemporan îmbinat cu accente clasice.

s1

Deoarece fotoliile m-au fascinat dintotdeana, am admirat aceste piese semnate Atelier du Renard din care nu lipsesc fluturii, care nu mai trebuie să vă spun că sunt preferații mei.

s2

Design-ul celor de la Boca do Lobo, a fost de asemenea un punct de interes. Eleganța pieselor create de firma portugheză a fost expusă printr-o gamă de produse handmade de mare rafinament.

s3

Design-ul care a atras cea mai mare atenție a fost însă fotoliul flamingo al firmei de design belgiene, AP, disponibil pe roz și alb. Cu toate că nu este neapărat un fotoliu comod, a creat un efect vizual greu de uitat!

s4

În ceea ce privește trendurile, tendința a fost spre textile și piese de mobilier care inspiră comfort și nu doar funcționalitate. Un exemplu bun în acest sens este catifeaua, pe care ma regasit-o și de această dată în standurile multor expozanți de renume. Fotoliul Naomi, al celor de la Koket, este cel mai bun exemplu al fuziunii dintre eleganță si comfort.

s5

Am constatat că experienta acestui târg este intotdeauna unică...from Paris with love.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *