PASII DESIGN-ULUI INTERIOR: SCHITA SPATIULUI TAUUnul dintre cei mai importanți pași ai procesului de design interior este alcătuirea schiței spațiului tău. Ceea ce multe persoane nu realizează este că ambele schițe (cea tehnica și artistică) pot fi realizate acasă cu ajutorul unei foi A4, unui creion și bineînțeles, a unui liniar. Mai intai, trebuie să ai în vedere spațiul pe care dorești să îl amenajezi. Poate vrei să decorezi livingul, bucătăria, dormitorul sau camera copilului. Indiferent care ar fi răspunsul, acest lucru poate fi un proiect la care poți lucra de acasă și care îți va oferi o senzație de satisfacție și de împlinire. După ce ai stabilit spațiul target, trebuie să il delimitezi, desenând cat se poate de clar locul în care vor fi plasate obiectele  de mobilier (schița tehnica). Încearcă să ții cont de obiceiurile tale!

space define

În living-dacă iți place să te uiți sau nu la televizor, dacă ai in mod constant musafiri sau nu. În dormitor-dacă obisnuiești să citesti seara sau nu, dacă doresti televizor sau dacă iți place să te relaxezi pe un fotoliu sau șezlong. Ține cont de faptul că aceste obiecte pot contribui semnificativ la întreaga atmosferă. Atenție la materiale și culori! Apoi, poți să treci la pasul următor care este schița artistică. Acest pas consta in desenarea efectivă a obiectelor pe care le-ai ales pentru spațiul respectiv. Acesta este punctul cel mai distractiv, în care poți folosi culori și în care pui pe hartie imaginea din mintea ta.

sk

Pentru cei pasionați de design, creați un moodboard, din textile și materiale care vă plac. Mai multe informații despre moodboard, găsiți aici.

mbl

  im

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *