I ♡ whiteCum ar fi să pot scrie mai des pe blog?  Am hotărât  să pun piciorul în prag şi să mă mobilizez, deşi nu mi-e uşor. Ştiu!  Am să mă trezesc cu o oră mai devreme! Printre o mulţime de proiecte dragi, mult sport şi serile energice cu copiii, sper să reuşesc să ţin ritmul.

Începând cu acest articol, lansez o rubrică lunară prin care doresc să împărtaşesc cu voi lucruri care îmi plac şi teme care mă preocupă. În consecinţă, ea se va numi I ♡

Luna aceasta, focusul este pe “alb”. Mi-am comandat de curând un set pentru gradină: două fotolii şi două măsuţe albe. Am să le fotografiez şi în grădina mea, şi, pentru că iarna asta albă a trecut, în sfârșit, ne putem bucura de ele curând. Mi-am mai achiziţionat  o rochie de la un designer descoperit recent, tot alba, pe care am purtat-o la aniversarea celor 40 de ani ai soţului meu. Taburetul Kuba, de un  alb strălucitor, ocupă un loc de cinste în livingul la care lucrez acum, iar vazele albe au fost dintotdeauna preferatele mele. Si  ceva pe wishlist: pantofii aceştia fără toc şi cerceii sunt în topul listei mele de dorinţe. Era să uit de noua mea geanta de golf, că tot începe sezonul. Tot alba, desigur :)

i-love-white

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *