Decorul AdolescenteiÎn timp, pe măsură ce copiii cresc, nevoia lor de spațiu crește și ea proporțional.

Uneori norocul ne întinde o mână generoasă, așa că, în acest caz, am putut integra spațiul de joaca pe care nici ea nici fratele ei nu îl mai foloseau pentru a mări camera fetei. Astfel, am obținut o suprafață dublă a camerei, în care am integrat mai multe zone: dormitor, spațiu de studiu, loc pentru pianină, o zonă de socializare, dar și o masuță de toaletă, foarte importantă pentru o adolescentă modernă.

AP1_2312

  AP1_2329

Am folosit culori calde: roz și mov , dar și gri, ca sa stingem look-ul prea girly pe care primele două nuanțe îl generează.

AP1_2349

Patul este dublu, făcut la comandă. Textilul ales este o catifea gri, discretă și rafinată, pe placul unei adolescente pe cale să devină o tânără domnișoară.

AP1_2354

Dulapul are uși culisante și i-am adăugat un tapet floral, pe care l-am folosit și în spatele patului.

AP1_2322

Noptiera și comoda TV sunt tinerești, cu fronturi roz/gri, iar pe geamuri am ales să punem un stor foarte feminin, dintr-un textil fin de la Jab, cunoscutul furnizor de textile decorative.

AP1_2373

Zona de birou am integrat-o între două biblioteci, chiar în fața geamului. Am aplicat și un pin board, ce poate aduna toate ideile într-un mod creativ și cât mai elegant.

AP1_2338

Zona de socializare am amenajat-o în partea opusă zonei de dormitor. Am folosit o canapea verde retapițată, alături de un fotoliu roz într-o catifea Jab. Tot aici am integrat și pianina la care adolescenta cantă toate după-mesele.

AP1_2304

Parchetul folosit este unul de stejar masiv, protejat de două covoare albe.

AP1_2345

Vopseaua folosită, Benjamim Moore, este pusă în evidență de cornișele și plintele decorative.

AP1_2371

Toate produsele au fost furnizate de Primera Interiors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *