Cum si de ce să îți creezi propriul moodboard

Moodboard-ul este un colaj de elemente care te ajută să stabilești cum ai vrea să arate proiectul tău final. Acesta, desigur, nu trebuie să se limiteze la design interior ci poate fi extins către alte proiecte personale cum ar fi garderoba  sau crearea propriului tău site.

  awesome

La ce foloseste un moodboard 1. Moodboard-ul are rolul de a crea o stare sau un sentiment pe care dorești să îl imprimi în proiectul tău de design. Putem spune că este o sursă de inspirație pe care te poți baza atunci cand devi confuz sau te surprinzi cochetand cu prea multe variante. Parcurcand acest prim pas al organizării, implicit salvezi timp, pe care îl poți dedica altor pași din proiectul tău.

  nordic

2. Te ajută să îti faci o imagine clară asupra spațiului sau al proiectului tău. Acest lucru te invață să lucrezi structurat dar iți permite să te joci și cu latura artistică din tine.

3. Te sfătuiesc să alcătuiesti mai mult de un singur moodboard și să lași cateva zile să treacă pană să stabilești care îl vei folosi pentru proiectul tău final. Ideile noastre se schimbă în timp, astfel că lăsând câteva zile să treacă, ai siguranța că rezultatul este cel dorit pentru casa ta.

ioana

4. Aduna materiale, texturi, obiecte decorative, piese de mobilier, abajururi, perne, culori, tapet, pufuri și orice altceva te inspiră, asează-le impreună și vezi care dintre ele se potrivesc ca și tematică și din punct de vedere estetic.

mb

4. Există mai multe site-uri în care vă puteți găsi inspirația, cum ar fi Pinterest, Gomoodboard sau Roomstyler care îți permite să iți creezi propriul moodboard cat și să construiesti un proiect de design pentru casa ta. Mai jos am creat un moodboard pentru unul dintre proiectele noastre preferate  de dormitor. Culorile sunt îmbinate armonios, cu accente de albastru și crem iar decorațiunile vin ca o completare perfectă a spațiului creat pentru o cameră de vis!

moodboard dormitor.

Indrăzneste să fi creativ! logo ioana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *