Noutati de la Paris

Săptămâna aceasta am vizitat târgul Maison & Objet de la Paris. Mulți proprietari de boutique-uri sau designeri achiziționeaza aici textile, accesorii pentru locuințe, piese de mobilă, stofe, tapițerii sau porțelan.

Eu vizitez cu plăcere astfel de saloane pentru a mă întâlni cu furnizorii și pentru a mă pune la curent cu noul trend. Consider că acessoriile pentu casă sunt - asemeni hainelor, basmelor sau viselor - parte din intreg. În sine sunt poate lipsite de inovație sau șarm. Doar privite într-un context concret își capătă farmecul și devin demne de apreciat.

Ca de obicei am căutat idei noi, încercând să deslușesc starea de spirit a anului 2014 în materie de decorari. Și tocmai acest lucru încearca profesioniștii târgurilor internaționale de fiecare dată: sa creeze lumi noi, care sa facă simțite noile direcții și tendințe pe piață.

Am transpus pentru voi în câteva cadre impresiile mele de la Paris, ca să vă puteți face singuri o imagine asupra ceea ce ne așteaptă anul acesta în materie de decorări!

Ce mi-a plăcut mie cel mai mult? Fluturii!

paris1 paris2 paris3 paris4 paris5 paris6 paris7 paris8 paris9 paris11 paris12 paris13 paris14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>