Bilantul rezolutiilor pe 2015 (Part 1)Au trecut primele patru luni din an şi m-am gândit să fac o primă analiză la ce am realizat până în acest moment din rezoluţiile acestui an și unde sunt restantă. Dacă le urmăresc îndeaproape, sigur am mai multe șanse să le îndeplinesc!

1. Mi-am propus să stau mai mult timp cu copiii - și cred că am reuşit, deşi, sincer, niciodata nu simţi că petreci suficient timp cu ei, mai ales că ei cresc într-un ritm atât de alert. De fapt, în acelaşi ritm în care și noi ne maturizăm. ☺

copii2. Mi-am propus să nu mai stau în permanenţă conectată la smartphone. Aici nu am reuşit, mai ales de când am înfiinţat un grup pe WhatsUp împreună cu verişorii mei, răspândiţi în întreaga lume, și în care ne scriem zilnic. Câteodată stau și câte-o oră seara cu ei la poveşti, lucru care îmi încarcă bateriile. Mă bucur să văd cum am evoluat în direcţii atât de diferite, dar și că suntem tot noi, cei care am pornit din acelaşi loc. Totuși, mă deranjează că nu mă pot abţine să îmi verific mailul de fiecare dată când aud alerta lui, sau să verific Facebook-ul de fiecare dată când mă atenţionează că am o notificare.

detox3. Am hotărât să fac mai mult sport. Sunt mândră că am reuşit! Mă duc la tenis de două ori pe săptămână, și Andreea Niţescu, antrenoarea mea, scoate untul din mine. ☺ Am fost la ski trei săptămâni anul acesta, cu copiii, deci am bifat şi rezoluţia numărul 1☺. Datorită cumnatului meu m-am apucat şi de cycling, care îmi place la nebunie, şi pot să spun că de trei ori pe săptămână sunt acolo, pedalând cu talent.

sala

4. Trebuie să investesc mai mult timp în relaţia de cuplu. Au trecut mulţi ani de când l-am cunoscut pe soţul meu, iar o dată cu apariţia copiilor, atenţia pe care ne-o acordăm unul altuia a scăzut considerabil. Trebuie să recunosc că nu am prea îndeplinit această rezoluţie dar trag acum un semnal de alarmă şi încep să lucrez la asta. Pentru mine familia este foarte importantă, cu atât mai mult cu cât, fiind un angajament pe termen lung, necesită foarte multă implicare şi muncă.

nunta

5. Să urmez mereu sfatul minunatei Vivienne Westwood: “Buy Less, Choose Well”. A trecut de mult vremea în care vânam piesele cele mai trendy de la Zara sau H&M, pe care le purtam de câteva ori într-un sezon și apoi uitam de ele în dulap. Acum am hotărât să investesc în piese clasice, mai valoroase, dar de care să mă bucur pe termen lung. E adevărat și că acum nu mai fac atat de mult shopping, iar decizia de a achiziţiona ceva este îndelung analizată.

chooseDupa 4 luni, consider ca sunt în grafic şi sunt sigură că până la sfârşitul anului voi reuşi să bifez tot ce mi-am propus. Hurray for that!Sursa foto: worldclass.ro si www.popsugar.com

One thought on “Bilantul rezolutiilor pe 2015 (Part 1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *